Book online
54 94 81 72

Næsby Auto ApS - Autoværksted og brugtvognsforhandler

Næsby Auto ApS er et stort og professionel autoværksted beliggende 10 km. udenfor Nakskov, der altid står klar til at løse enhver opgave, så din bil hurtigt er kørende igen. - Vi servicerer alle bilmærker med eftersyn, reparationer og montering af ekstraudstyr og har faglig kompetence og udstyr til at håndtere den mest avancerede teknologi. Vores værksted har det sidste nye tekniske udstyr til rådighed og følger altid bilfabrikkernes anvisninger, således at bilens garanti bibeholdes i hele garantiperioden.

Vores dygtige automekanikere har både erfaringen til at tage sig kærligt af de gamle modeller og efteruddannelsen til at kunne håndtere den teknologiske udvikling, Samtidig står de altid parat med deres ekspert viden, hvad enten det drejer sig om salg af brugte biler eller reparation & service på vores værksted.

Vi er medlem af DBR - Dansk Bilbranche Råd, hvilket betyder for dig som kunde at det er mester selv, du taler med når bilen indskrives på værkstedet.

Forsikringsskader
Husk at du ved forsikringsskader oftest selv kan bestemme hvilket værksted din bil skal repareres på. Dette gælder også selvom forsikringsselskabet eller bugseringsselskabet har en særaftale med bestemte værksteder. Hos Næsby Auto ApS samarbejder vi med alle forsikringsselskaber omkring autoskader og vi har derfor mulighed for selv at takserer skader elektronisk, og hjælper dig gerne med at en skadesanmeldelse på din autoskade.

Bilsalg
Næsby Auto ApS handler med alle typer biler og mærker af både personbiler og varebiler og i alle prisklasser og vi hjælper dig gerne med at finde din ønskebil, så hvad enten du er førstegangskøber eller den modne bilist kan vi hjælpe dig med din nye bil og vi vil gøre, hvad der er muligt for at opfylde dine ønsker, og i øvrigt på alle måder give dig en personlig rådgivning og betjening

Her på siden kan du læse mere om vores service. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os direkte med dine spørgsmål.